Eroll Salihu tregon kur do të inaugurohet shtatorja e Fadil Vokrrit

Shtatorja e ish-presidentit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri do të inaugurohet të premten më 23 korrik në stadiumin e Prishtinës nga ora 18:00.

Këtë për KosovaPress e ka konfirmuar Sekretari i Federatës së Futbollit të Kosovës Eroll Salihu.

“Shtatorja e Fadil Vokrrit do të inaugurohet të premten me 23 korrik”, ka thënë Salihu.

Ai gjithashtu tregoi se menjëherë pas ceromonisë së zbulimit te shtatores, në stadiumin “Fadil Vokrri” do të zhvillohen edhe dy ndeshje miqësore.

Aty do do të përballën veteranët e Kosovës dhe te Shqipërisë edhe po ashtu edhe skuadra Prishtina 1991 dhe Llapi.

“Do të zhvillohen edhe dy ndeshje miqësore menjëherë pas ceremonisë. Do të përballen edhe veteranet e Shqipërisë dhe Kosovës si dhe skuadra e Prishtinës 1991 dhe Llapi”, ka thënë Salihu.

Miqësore Kosovë – Shqipëri, veteranët e futbollit nderojnë legjendën Fadil Vokrri

Rey Manaj drejt transferimit në elitën e futbollit portugez