Endrit Krasniqi sqarohet për lajmin e largimit nga Prishtina

Endrit Krasniqi thotë se nuk është larguar nga Prishtina, pasi ka edhe tri vjet kontratë.

Ai sqaron bisedën me trajnekrasniqirin Arsim Thaqi.

“Më tha se konkurrenca është e madhe dhe se e kam problem të luajë. Pavarësisht kësaj unë do të vazhdoj stërvitjet dhe nuk do të largohem”, u shpreh Krasniqi për Gazetën Olle.

 

Olle mëson se ai ka biseduar me Dritën, por lojtari menjëherë ka reaguar duke mohuar bisedimet me Dritën apo edhe ndonjë skuadër tjetër.

Ai thekson se do të respektoj kontratën.

endriti 1