Emocionuese, 12 mijë plisa në “Elbasan Arena”

Informacionet e fundit që vijnë nga Shqipëria e paralajmërojnë një atmosferë impozante nga tifozët shqiptare përballe Armenisë.

Stadiumi pritet të jetë i stërmbushur me tifozë dhe të gjithë shqiptaret në Elbasan Arena pritet ta përcjellin ndeshjen me plisa mbi kokë, shkruan Zëri.

Stadiumi i zë afro 13 mijë shikues.