Elsa dikur (FOTO)

Elsa Hosk është një nga modelet më të bukura në botë. Suedezja sfilon për emrat më të mëdhenj të modës, por pak persona e dinë se përpara se të bëhej “mbretëresha” e sfilatave, Hosk ka qenë një basketbolliste e famshme në Suedi.

Në moshën 20-vjeçare, bukuroshes iu desh që të merrte një vendim të rëndësishëm, pasi duhej që të zgjidhte mes modës dhe sportit.

Sigurisht, sfilatat garantojnë më shumë të ardhura dhe famë, kjo është edhe arsyeja pse Hosk u largua nga sporti i basketbollit.

e el els