Elisabetta del në pazar (FOTO)

Elisabetta Gregoraci, gruaja e ‘bosit’ të Formulës 1, Flavio Briatore ka bërë pazar në qytetin e Milanos në Itali.

Ajo është dukur bukur me veshjen e saj dhe nuk i ka shpëtuar fotografëve të shumtë.

Elii 99-542030-000007