Eliminohet Akil Gjakova

Akil Gjakova është eliminuat nga Lojërat Evropiane Baku 2015, pasi që e ka humbur luftën e parë në xhudo.

Garuesi kosovar u mposht nga malazezi Nikola Gushiq, duke u përshëndetur kështu nga gara.

Lufta ndërmjet Gjakovës dhe Gushiqit u zhvillua në kategorinë deri në 73 kilogramë. /Olle