Ekspertja e fitnesit (FOTO)

Lusila Vit është modele argjentinase dhe mjaft aktive në konkurset e sporteve të ndryshme.

Teksa ka ngritur karrierën në fushën e modelingut, Lusila ka shpërthyer edhe në fitnes.

Gjatë një konkursi në programin “Fit”, në televizionin kilian “Fox Sports”, ajo fitoi çmimin e parë me performancën dhe linjat e saj. Profesioni i saj është instruktore fitnesi.

lucila-vit-2 l  luc lu