Eksod te Fiorentina, largohen nëntë lojtarë

Fiorentina pasi që ndyshoi trajnerin duke e emëruar Paulo Sosan, ka liruara nëntë lojtarë, duke bërë të ditur për revulucion në skuadër.

Emrat e larguar zyrtaisht nga Fiorentina janë portieri Neto, Alberto Aquilani, David Pizarro, Andrea Lazzari, Juan Vargas, Alessandro Diamanti, Alberto Gilardino, Cristiano Lupattelli dhe Mounir El Hamdaoui.

Të gjithëve u kanë skaduar kontratat dhe janë lënë të lirë nga klubi.

Diamanti dhe Gilardino jane rikthyer në Kinë tek klubet e tyre pasi ishin të huazuar për një periudhë gjashtë mujore.