Ekipet kosovare me 6 lojtarë në Top 10- të Ligës Ballkanike

Skuadra e Pejës dhe Sigal Prishtinës, në ndeshjen e fundit të fazës së dytë në Ligën Ballkanike, arritën që të shënonin fitore.

Në Top 10-shen e javës në Ligën Bllkanike janë plotë gjashtë lotjarë të dy ekipeve kosovare duke dominuar bindshëm. Prishtina në këtë list ka 4 basketbollistë përderisa Peja përfaqësohet me 2 lojtarë.

Në këtë list në pozitën e dytë renditet fundori i kryeqytetasve Jordan Hulls, përderisa pas tij janë rënditur Julius Coles, Edin Bavqiq, Julian Mavunga, Jozo Berkiq, dhe Alban Veseli.