Ekipet e Bundesligës duan Florent Azirin

Megjithëse duhen edhe pak kohë nga hapja zyrtare e afatit kalimtar të verës, klubet e Bundesligës 1 dhe 2 kanë nisur “gjetinë” për lojtarë të afruar në gjirin e tyre lojtarë që bëjnë diferencën. Mes tyre është mesfushori Florent Aziri, i cili aktivizohet me ekipin e Bremer SV dhe po zhvillon një sezon të shkëlqyer. Këtë lajm ë konkonfirmoi edhe nga babi i tij, Mexhiti, i cili njëkohësisht është edhe menaxher i 27 vjeçarit.
“Ne jemi kontaktuar nga disa drejtor sportiv dhe disa menaxher të klubeve të Bundesligës 1 dhe 2, të cilët na kanë kërkuar informacione për Florentin. Natyrisht, që dëshira e Florentit është që të luaj në një nga këto dy liga, por nga ana tjetër ne do të tregohemi të kujdesshëm në çdo lëvizje që do të bëjmë”, sqaroi Mexhit Aziri.
Kujtojmë se Aziri, në të kaluarën është aktivizuar me klube të njohura si: Volfsburg, Verder Bremen, Lubek, Domzhale në Slloveni dhe Tirana në Shqipëri, ndërsa ka qenë edhe një kandidat potencial për të veshur fanellën e Kombëtares së Shqipërisë, por disa dëmtime kanë ndikuar në ecurinë e karrierës së tij.
Nga Liri CecjaEkipet e Bundesligës duan Florent Azirin
Megjithëse duhen edhe pak kohë nga hapja zyrtare e afatit kalimtar të verës, klubet e Bundesligës 1 dhe 2 kanë nisur “gjetinë” për lojtarë të afruar në gjirin e tyre lojtarë që bëjnë diferencën. Mes tyre është mesfushori Florent Aziri, i cili aktivizohet me ekipin e Bremer SV dhe po zhvillon një sezon të shkëlqyer. Këtë lajm ë konkonfirmoi edhe nga babi i tij, Mexhiti, i cili njëkohësisht është edhe menaxher i 27 vjeçarit.
“Ne jemi kontaktuar nga disa drejtor sportiv dhe disa menaxher të klubeve të Bundesligës 1 dhe 2, të cilët na kanë kërkuar informacione për Florentin. Natyrisht, që dëshira e Florentit është që të luaj në një nga këto dy liga, por nga ana tjetër ne do të tregohemi të kujdesshëm në çdo lëvizje që do të bëjmë”, sqaroi Mexhit Aziri.
Kujtojmë se Aziri, në të kaluarën është aktivizuar me klube të njohura si: Volfsburg, Verder Bremen, Lubek, Domzhale në Slloveni dhe Tirana në Shqipëri, ndërsa ka qenë edhe një kandidat potencial për të veshur fanellën e Kombëtares së Shqipërisë, por disa dëmtime kanë ndikuar në ecurinë e karrierës së tij.
Nga Liri Cecja