Edon Zhegrova vjen me përgjigje të madhe se përse zgjedhi të luajë te Kosova

Edon Zhegrova kishte marr vendim që të luante për Kosovën brenda 30 sekondash.

Këtu së paku kishte thënë ish presidenti legjendar i FFK-së, Fadil Vokrr, shkruan Gazeta Olle.

E Zhegrrova i pyetur në rrjetet sociale se kush të shtyu të luash për Kosovën dha një përgjigje mjaft interesante.

“Unë e dua shtetin tim dhe jam mirënjohës për atë çka ka bërë për mua”, ishte përgjigja e Zhegrovës.