Edhe një tjetër skuadër e kryeqytetit pritet të bëhet me tribunë të re në stadium

Stadiumi “Ramiz Sadiku” në Prishtinë po bëhet me tribunë të re.

Me investimin e Komunës së Prishtinës, tribuna e re e këtij stadiumi do të jetë e përcjellur gjithashtu edhe me zyre për trajnerë, tualete dhe zhveshtore.

Kryetari i Komunës së Prishtinës, ka publikuar në “Facebook” edhe dy fotografi, një nga punimet aktuale që po bëhen, dhe projektin final të stadiumit.

Pesë fitore radhazi në kampionat dhe formë e shkëlqyer personale – Dabiqaj flet për sukseset dhe objektivat e Dritës

FFK bën shpërndarjen e policave të sigurimit shëndetësor për klubet e Superligës dhe Ligës së Parë