Edhe Messi dinë të humb këso raste (VIDEO)

Lionel Messi ka humbur një rast të artë në takimin që po zhvillohet mes Argjentinës dhe Kolumbisë.

Rezultati pas pjesës së parë është 0:0.

Messi pati rast në minutën 26, kur me kokë nga afërsia nuk shënoi.