Edhe gjyqtarët simulojnë! (VIDEO)

Në ndeshjen midis Operario dhe Mirassol, seria e ulët e kampionatit brazilian, arbitri tregon kartonin e kuq për një lojtar. Pas një konfrontimi kokë më kokë me lojtarin, gjyqtari rrëzohet në tokë, duke simuluar si i goditur nga futbollisti. Por përsëritja e filmimit tregon çdo gjë, arbitri u rrëzua përtokë pa u prekur. Një simulim me rregulla.