Edhe Bashkimi në Ligën Ballkanike

Ligës Ballkanike do ti shtohet edhe një skuadër kosovare. Bëhet fjalë për Bashkimin nga Prizreni, klub ky që për herë të parë do të paraqitet ne BIBL në sezonin e ri.

Lajmin për pjesëmarrjen e prizrenasve e ka konfirmuar drejtori i Ligës Ballkanike, Shay Shtriks, në një intervistë ekskluzive për televizionin Tribuna Channel.

“Patjetër që Bashkimi do të jetë pjesë e Ligës Ballkanike, në të kundërtën nuk do të isha në vizitë. Ne jemi marrë vesh dhe duam që Bashkimi të jetë pjësë e Ligës Ballkanike për edicionin e ri”, ka thënë Shtriks.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.