Ec e mos e shikoni pastaj (VIDEO)

Basketbolli nuk ka qenë asnjëherë më i mirë. Në veçanti kur dy super modele e luajnë atë.

Shtoja këtu edhe paraqitjen e tyre pothuajse të zhveshura.

Në fakt e gjithë kjo reklamë është bërë për të promovuar basketbollin, sportin dhe jetën e shëndetshme tek vajzat. Luani basketboll. Është seksi./Zeri/