E pabesueshme: ISIS rrahu me kamzhik ata që panë El Clasicon

El Clasico-ja e fundjavës së shkuar mes Barcelonës dhe Real Madrid (2-1) është parë nga rreth 500 milionë njerëz në të gjithë botën, por disave u ka kushtuar shtrenjtë.

Mësohet se ISIS ka rrahur me 80 goditje kamzhiku të gjithë ata që janë kapur duke parë super-sfidën e “Camp Nou”-t.

Sigurisht që ata do ta kujtojnë të përmalluar këtë ndeshje.