E konfirmuar: Driton Kuka i hy politikës, bëhet pjesë e kësaj partie

Trajneri më i suksesshëm i sportit kosovar Driton Kuka i është futur politikës.

Në njoftimin e fundit, Kuka ka shkruar se tashmë i është bashkuar partisë së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, shkruan GazetaOlle.

Ka shumë gjëra në Kosovën tonë që duhet shtyrë përpara sidomos në sport e rini që kemi, thuhet mes tjerash në njoftimin e Kukës.

Njoftimi: Parimet e mia në punë drejt sukseseve ishin dhe janë qëndrueshmëria dhe respektimi fjalës së dhanë!
Virtyte këto të Kryeministrit në detyrë z.Ramush Haradinaj!
Këto parime ishin vendimtare që ti bashkohem që 
kontributin tim në sport por jo vetëm tash e tutje ta jap edhe përmes Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës!
Ka shumë gjëra në Kosovën tonë që duhet shtyrë përpara sidomos në sport e rini që kemi!
Kam miq në çdo parti politiike dhe parimi im është bashkëpunimi për të mirë të vendit!
Kosova mbi të gjitha …

Fotografia e Driton Toni Kuka