Dy ndeshje të Ligës së Parë luhen të hënën

Dy ndeshje të Ligës së Parë, do të luhen të hënën, në kuadër të javës 20.

Deçani – 2 Korriku do të zhvillohet në Gjakovë, kurse Kosova e Prishtinës dhe Ramiz Sadiku luajnë në ‘Arbëri’ të Prishtinës.

Të dyja takimet fillojnë në ora 14:00. (Gazeta Olle)