Dy ekipe të mëdha padisin UEFA-në

Skuadrat angleze Manchester City dhe ajo franceze Paris Saint-Germain, kanë bërë një padi ndaj UEFA-së, dhe Fari Playit Financiar. Padia e bërë nga të dyja ekipet është pranur nga gjykata e shkallës së parë në Pallatin e Drejtesise nPallatin e Drejtesise ne Bruksel Bruksel.

Gjykata do te shqyrtoje nese te dy skuadrat kane te drejte kur pretendojne se Fair Play financiar thyen rregullat e levizjes se lire ne Bashkimin Evropian per punonjesit, sherbimet dhe kapitalin. Ky aksion legal udhehiqet nga agjenti Daniel Striani dhe tifoze angleze e franceze. Ai perfaqesohet nga Jean-Louis Dupont, avokati belg pjese e ekipit legal qe suportoi ligjin Bosman ne 1995.