Driton Kuka: Qendra nacionale e xhudos po lëshon shtat, ky sport të futet në sistemin edukativo-shkollor

Trajneri kampion Driton Kuka, gjatë ditës së sotme, ka shkruar në rrjetet sociale se ai po mendon që sportin e xhudos ta propozojë si sport që duhet të futet në sistemin edukativo – shkollor.

Ai ka shkruar se “Qendra nacionale e xhudos”, është duke u ndërtuar, ku së bashku me Majlinda Kelmendin dhe Fatos Tabakun, do të punojnë që të ndërtojnë sa më shumë kampion.

Kuka i ka dhuruar Kosovës tri medalje olimpike me kampione si Majlinda Kelmendi, Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova.

Postimi i Driton Kukës në Facebook:

Qendra nacionale e xhudos po lëshon shtat dita ditës  

Personalisht dua që unë me ndihmën e Majlindes e Tosit por edhe të tjerëve të vazhdojmë punën drejt medaljeve e sukseseve të reja!

Sporti me tri të Arta Olimpike duhet ecur përpara, jemi duke ndërtuar strategji për shtrirje ma serioze horizontalisht në mbarë vendin!

Modalitetet po i diskutojmë, po pres që xhudo të futet në sistemin edukativo – shkollor!

Fillimisht me disa Komuna e mandej të shtrihet në mbarë vendin!

Kjo do forconte klubet dhe federatën dhe talentët do i grumbullojmë në Qendrën Nacionale për të ndjekur ëndrrat e xhudistëve të rinj!

Muhamet Ramadani fantastik, kualifikohet në finalen e disiplinës hedhje e gjylës 6 kg

Tifozat Kuq e Zi nuk zbrapsen: Tërhiqni ftesën për Bregoviçin