Drita – Trepça ’89, formacionet zyrtare

Drita – Trepça ’89 nis pas pak dhe takimi zhvillohet në Gjilan.

 

DRITA: Artan Latifi, Armend Kastrati, Taulant Haliti, Ardian Limani, Alban Shillova, Betim Syla, Shqipërim Kelmendi, Përparim Osmani, Mensur Limani, Hasib Ajdari, Blendim Gashi.
TREPCA ’89: Enis Manxholli, Edmond Turku, Leutrim Bekteshi, Ilir Izmaku, Ibrahim Peci, Argjend Mustafa, Arber Potoku, Emin Baliqi, Blerand Kurtishaj, Berat Hyseni, Kreshnik Lushtaku.

formacionet