Drita, kampione me tifozë (FOTO)

Drita e Gjilanit është skuadra me numrin më të madh të tifozëve në Superligë.

Edhe pse numri i tifozëve për ndeshje nuk është për tu mburrur, bardhëekaltërit nga Gjilani kanë pasur afërsisht 2 mijë tifozë në ndeshje.

Drita përcillet nga Liria dhe Gjilani që kanë pasur afërsisht 500 tifozë më pak.

Skuadrat me më së paku tifozë janë Llapi, Istogu dhe Hajvalia. Kjo e fundit ka një mesatare prej 400 tifozë në ndeshje.

staistikatt