Drita bën goditjen e radhës

Drita ka nënshkruar me portierin e Hajvalisë, Betim Halimi.

Halimi kishte lënë Dritën për të luajtur me Hajvalinë, por vetëm pas gjashtë muajsh u kthye përsëri të skuadra nga Gjilani.

Kryesia e klubit njofton “Intelektualët” dhe të gjithë dashamirët e Dritës se ky do të jetë transferi i fundit për vitin 2016.

Drita ditë më parë ka nënshkruar edhe me Sejdiun, Kastratin dhe Gashin, po ashtu nga Hajvalia. /olle/

halkimi