Dolly, ushtrime dhe not (FOTO)

Modelja Dolly Castro nuk lë minutë pa postuar një foto në rrjetet sociale. Ajo nihet si një sportiste e mirë pasi nuk lë ditë pa bërë palestër dhe not.

Dolly njihet edhe si reklamuese e proteinave për fitnes.

dolly 0

 

dolly 1

 

dolly 2

 

dolly 3

 

dolly 4

 

dolly 5