Djema mbanu, po vjen Jenna (FOTO)

Jenna Chapple është modelja e njohur amerikane e cila nuk heziton të tregojë në kamerë asetet e saj trupore, ndërsa në botën e sportit njihet për reklamat në lidhje me futbollin amerikan dhe dashurinë që ka për këtë sport.

Ajo në fotografitë e fundit të realizuara e konfirmon se ka një trup bombastik, me gjoks që ju shokon.

Fotografitë janë realizuar për kampanjën e kompanisë 138 Water.

xhena 1

xhena 2

xhena 3

xhena 4