Destro-Caramis, dashuri pafund në plazhet greke

Pas një sezoni të ‘trazuar’ me 6 muaj te Roma dhe 6 të tjera te Milani, Mattia Destro e ka zgjedhur bregdetin grek për të pushuar.

Paparacët e kanë zënë atë në plazhin e Mykonos bashkë me partneren e tij, Ludovica Caramis.

Siç shihet edhe në foto, Destro shfaqet shumë i dashur, mbase i gatshëm për një ‘aksion’ edhe në plazh. /Olle

133856873-cc7d5e51-75b1-496e-ae45-d2747a6e54f2 (1)

EXC_destro_ESCLUSIVE_28

133903993-60a651a4-d04c-40a7-863e-6fa08d2bfe24

134139844-b3eff34c-5182-440a-bff9-c53db10df82b

EXC_DESTRO_ESCLUSIVE_36