Dëshironi të luani tenis, vizitoni qytetin piktoresk kosovar (FOTO)

Tenisi është sport i shtrenjtë dhe shumë pak i zhvilluar në vendin tonë, transmeton GazetaOlle.com.

Megjithatë, në vitet e fundit interesimi për këtë sport është rritur nga të rinjtë.

Së fundmi, qyteti piktoresk Peja është pasuruar me disa fusha të tenisit dhe që i japin edhe një gjallëri këtij vendit.

“Peja – qyteti i vetëm në Kosovë me 4 fusha te tenisit. Peja – qyteti i vetëm në Kosovë me 2 fusha te mbyllura të tenisit”, shkruan Kreshnik Arifi, ish hendbollist nga Peja. /Gazeta Olle/

 TENISSS