Derbi ‘ndizet’ nga bukuroshet (FOTO)

Inter-Milan kësaj radhe vjen pa shumë objektiva për të dy skuadrat, por dy bukuroshet Rosa dhe Giovanna e kanë bërë të nxehtë këtë derbi para kohe.

Të dy bukuroshet kanë treguar rivalitetin, ndërsa kanë dhënë edhe një rezultat, që natyrishtë nuk është dëshpërues për asnjërën prej ekipeve nga qyteti i modës.

 

mado 1

 

madona 2

 

madona 3

 

madona 3-3

 

madon 4

 

madona 5