Denise mbretëresha e palestrës

Denise Milani është një modele çeke, por që jeton në SHBA dhe është kthyer në një yll.

Në Shtetet e Bashkuara ajo i ka pushtuar të gjitha të shtënat e shërbimeve fotografike me seancat e saj në palestër ku duket mjaftë seksi .

Shikojeni më poshtë bukurinë e saj.

 

seksi 1

 

seksi 2

 

seksi 3

 

seksi 4

 

seksi 5