Delegohen gjyqtarët për ndeshjet e Ligës së Parë, ja kujt i është besuar derbi i javës

Duele shumë interesante pritet të zhvillohen në javën e 22-të në Ligën e Parë.

Kështu në ndeshjen ndërmjet Dukagjinit dhe Istogut, e cila konsiderohet si ndeshja e vitit, pasi që dy skuadrat kanë pretendimet për t’u inkuadruar në Superligë, drejtësia i është besuar gjyqtarit Tefik Maloku. ‘Bilbili’ nga Podujeva do të shoqërohet nga asistentët Bekim Rama dhe Visar Kupina.

Këto janë delegimet e plota të gjyqtarëve dhe personave zyrtarë për ndeshjet e xhiros së 22-të në Grupin A:

Në një tjetër ndeshje tejet të rëndësishme në Ligën e Parë, sikurse ajo ndërmjet Vitisë dhe Flamurtarit, drejtësia i është besuar Gramos Shala.

Shala do të shoqërohet nga asistentët Visar Kelmendi dhe Taulant Ibërdemaj.

Këto janë delegimet e plota të gjyqtarëve dhe personave zyrtarë për ndeshjet e xhiros së 22-të në Grupin B: