Delegohen gjyqtarët e Javës 19, Nuza në derbi

Janë deleguar gjyqtarët e javës 19 të Raiffeisen Superligës, derisa mejdanin në kryendeshjen Hajvalia – Trepça ’89 do ta ndajë Genc Nuza.

Kreshnik Vula është në takimin e nesërm, Trepça – Feronikeli, kurse Besfort Kosumi udhëton në Skenderaj, në përballjen Drenica – Besa.

 

 

Orari dhe gjyqtarët

 

E premte

Trepça – Feronikeli                                          SSK

(K.Vula, B.Kepuska, S.Haziri, T.Maloku)

 

E shtunë

Drenica – Besa                                                  SSK

(B.Kosumi, L.Muhadri, F.Sekiraqa, I.Ceroviku)

 

E diel

Hajvalia – Trepça ’89                                        SSK

(G.Nuza, J.Musolli, K.Bajrami, B.Batalli)

 

Vëllaznimi – Kosova (V)

(S.Jusufi, E.Baliqi, V.Kelmendi, I.Kelmendi)

 

Ferizaj – Prishtina

(F.Tahiri, A.Ejupi, F.Berisha,N.Rraci)

 

Drita – Istogu

(A.Tahiri, S.Berisha, I.Kabashi, B.Jahmurati)