Delegimi i gjyqtarëve për Ligën e Dytë dhe orari i juniorëve

Delegimi i gjyqtarëve është bërë edhe për të dyja grupet e Ligës së Dytë, A dhe B. Olle ju sjell orarin dhe gjyqtarët, si dhe orarin për ndeshjet e fundjavës në Ligën e Dytë.

 

 

Liga e Dytë – Java 13

Grupi A

 

E shtunë:

Leshani – Rilindja e Kos.

(P.Jakupi, B. Jashari, E. Bejtullahu)

 

 

E diel

Besa – Minatori

(P.Rama, K. Maloku, G. Restelica)

L. Baranit – Iliria

(V. Iberdemaj, E. Bicaj, A. Bacaj)

Opoja – Vicianumi

(B. Haxhikadrija, A. Fazlia, E. Gashi)

Luftetari e Behari pushojnë

Grupi B

E diel

Vitia – Bashkimi

(A. Jakupi, Z. Rrahimi, P. Hyseni)

Rinia – Vjosa

(K. Pantina, E. Emini, B. Ismajli)

E hënë

Galaksia – T. Canga

(I. Mehmeti, E. Zullufi, L. Statovci)

Ardhmenia – Kamenica

(V. Musolli, M. Boshnjaku, V. Abazi)

(Te gjitha ndeshjet fillojnë në ora 13:00)

 

Juniorët – Java 17, ora 11:00

E shtunë

Vëllaznimi – Prishtina

(Ar. Krasniqi, B. Kabashi, Ad. Krasniqi)

Rilindja – Feronikeli (F. Sadriu, B. Derguti, N. Bajrami)

E diel

Drenica – Llapi

(L. Metaj, G. Jahaj, T. Iberdemaj)

Bardhi – Ferizaj

(G. Ibrahimi, V. Hyseni, V. Maliqi)

E hënë

2 Korriku – R. Sadiku

(G. Koci, B. Ajeti, B. Rudari)

Flamurtari – Drita

(D. Preniqi, K. Maloku, A. Latifi)

E enjte

Kosova (V) – Trepça ’89

(V. Bajgora, F. Sekiraqa, K. Krasniqi)

(Të gjitha ndeshjet fillojnë në ora 11;00)