Darkojnë së bashku

Ish-futbollistët e Milanit, Paolo Maldini, dhe Andry Shevchenko, janë bërë së bashku por kësaj radhe jo për të luajtur.

Shoqëria e të dy futbollistëve ka mbetur edhe pas largimit nga futbollit. Një fotot e publikuar nga legjenda e Milanit, Maldini, shihet se ai së bashku me familjen e tij dhe të Shevchenkos, kanë darkuar së bashku në një restaurant.