Daniella dhe pasioni i saj për Kilin (FOTO)

Kili është duke shkëlqyer në Kupën e Amerikës që është edhe nikoqire e kësaj gare.

Daniella Chavez është një ndër tifozet më të flakëta dhe këtë e ka treguar edhe me disa foto të bukura.

1 kili

 

6 kile

 

7 kili

 

4 kili

 

3 kili