Conte flet për situatën e Italisë

Antonio Conte, selektori i Italisë, e ka pranuar se përfaqësuesja e Kroacia është më e fortë se Azzurrët për momentin.

Përfaqësuesja e Kroacisë është lider e Grupit H, për eliminatoret e Euro 2016, me 13 pikë të tubuara, dy më shumë sesa Italia.

Selektori i kësaj të fundit, Antonio Conte, e ka pranuar se përfaqësuesja e Kroacië është më e fortë se Azzurrët për momentin.

“Ne nuk duhet të habitemi që ekipet si Kroaci janë para nesh. Ata kam treguar në këtë moment se janë më të mirë se ne në fushë”, ka deklaruar Conte.

Ai ka kërkuar nga tifozët që të jenë të durueshëm dhe mos të japin kritika për çdo gjë, pasi italianët janë duke e bërë nderimin e brezit në përfaqësueses dhe duhet pritur për t’i parë rezultatet.