Claudia, verë pafund (FOTO)

Modelja italiane Claudia Romani ka filluar pushimet.

Det, plazh dhe diell, për këto ditë të nxehta për Caludian që dëshiront a shijojë këtë stinë në maksimum.

Cluadia njiher për dashurinë e saj për sportin ndërsa është parë në evente të futbollit, ragbit dhe tenisit.

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH

 

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH

 

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH

 

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH

 

EXC_ITALIAN MODEL CLAUDIA ROMANI VISITS A NUDE BEACH