Claudia, ëndërron tripletën (FOTO)

Bukuoshja italiane Claudia Parini, e lindur në Brescia është në të vërtetë një mbështetëse e madh e Juventusit.

Showgirl ka bërë karrierë edhe në Spanjë.

Tani ajo është kthyer në Itali  dhe ka gjetur një punë te Juventusi.

Claudia është gjithashtu shumë aktive në sociale ndërsa në Instagram shpesh di të postoj foto shpërthyese.

2 clau

 

1 clau

 

4 clau

 

5 clau

 

6 clau