Çka po ëndërron Benzema?

Karim Benzema, ka bërë të ditur dëshirën e tij për ta fituar Topin e Artë të FIFA-së.“Fitimi i Topit të Artë mbetet ende një nga objektivat e mi. Nuk do të gënjej për këtë. Topi i Artë është gjithmonë në mendjen time. Çdo lojtarë ëndërron për ta fituar atë. Çfarë më duhet të bëj për ta fituar atë? Duhet të fitoj shumë tituj dhe të shënoj më shumë se 80 gola brenda një viti”, ka shtuar francezi”, ka thënë fillimisht BeIn Sports.