Çka i bashkoi Neymarin dhe Quaresman sonte?

Quaresma shënoi dy gola për Porton, Neymar një. Por, të dy patën një të përbashkët.

Ata festuan golat në mënyrën e njëjtën. Morën topin e futën nën fanellë, derisa njërin gisht mbajtën në gojë.

Festat e tilla zakonisht kanë dedikim për fëmijët e tyre, ose për ndonjë fëmijë që mund t’iu vije në jetë. (Gazeta Olle)