Çka është seksi për këtë super-bombë?

Seksi është droga e saj. Bukuroshja super-seksi, Rosy Maggiulli, ka thënë që është e varur nga seksi, derisa është në pritje të xhirimit të një filmi pornografik.

“Unë jam e varur nga seksi. Ky është një fakt. Dua ta bëjë atë në disko dhe klube nate. Është e panevojshme që të fshihem pas një morali të rremë”, ka thënë Maggiulli, transmeton Gazeta Olle.

Ajo sapo ka dalë nga edicioni i 11-të i emisionit italian “Big Brother”.