Cisse bëhet Dj

Ish-futbollisti i njohur francez Djibril Cisse është larguar përfundimisht nga futbolli, dhe sporti. Ai ka filluar një karrierë të re, si DJ.

Ish sulmuesi i i skuadrës së Liverpoolit ka njoftuar se është bërë DJ, dhe atë i yllit të madh, Mariah Carey,

Ajo performoi në Bercy Arena në Paris gjatë kësaj jave dhe Cisse ishte ai që i niste meloditë.

14613693361746-4