Charlotte ‘godet’ përsëri (FOTO)

Charlotte McKinney është një modele dhe aktore që luajti në njërën pre reklamave që u transmetua më së shumti në Superbowlin e fundit. Ajo ka kënaqur audiencën e saj me një set të ri fotosh shumë seksi.

Për format e saj tashmë ajio tashmë ka marr emrin si trashëgimtarja e Kate Upton.

shaarlote

sharlote 2

sharlote 4

sharlote1

shrlote 5