Chantelas i rreh zemra për Lakersat

E lindur në New Mexico me prindër nga Meksika dhe Kosta Rikës, është rritur në Phonenix dhe pastaj u zhvendos në Los Angeles për të ndjekur një karrierë të modelimit.

Chantel Zales (shkurtesa për Gonzales) në qytetin e engjëjve ka gjetur edhe një dashuri në këtë qytet.

Ajo është tifoze e madhe e basketbollit, ndërsa modelija nuk e ka fshehur kurr dashurinë për skuadrën e saj Los Angeles Lakers.

zalev 3

 

zalev 1

 

zalev 2

 

zalevv 4