Çfarë po bëjnë futbollistë e Tottenhamit? (FOTO)

Futbollistit e Tottenham Hotspur i janë nënshtruar trajtimit “të ftohtë” për të ndihmuar rikuperimin nga dëmtimet në dhomën e akullt të Krioterapisë!

Dhoma e akullt stimulon qarkullimin e gjakut në temperatura ekstreme, dhe përdoret gjerësisht gjatë viteve të fundit në të gjitha sportet për të përshpejtuar kohën e nevojshme për rikuperimin e sportistëve të dëmtuar.

 

Andros Townsend, Kyle Walker, Christian Eriksen dhe Jan Vertonghen, janë futbollistët e lënduar te Tottenhami.