Çfarë ngulitje nga Hammork (VIDEO)

Ndeshja bamirëse ndërmjet Golden Eagel Yllit dhe Tiranës, ka pasur edhe ngulitje dhe aktivitet tjera në palestër. Të pranishmit përveç basketbollit kanë pasur mundësi të kënaqen edhe me ngulitje spektakulare nga basketbollistët e skuadrës së tyre.

 

Një ndër ngulitjet më të mira ishte ajo e amerikanit, Chalres Hammork, i cili ngriti në këmbë tërë palestrën me ngulitjet që mund t’i shohim vetëm në NBA.