Çartet Ronaldo e lë emisionin

Ylli portugez Cristiano Ronaldo  ishte i hidhëruar me pyetjet që iu bënë dhe në një intervistë. I shoqëruar nga miku i tij Ricardo, ai i hoqi dëgjueset dhe u largua duke i përshëndetur të pranishmit.

“Nuk jam duke insistuar në asgjë, ai është duke më detyruar, a dëshironi të jem i pasjellshëm me këtë njeri”, i tha Ronaldo atij, pasi u largua.