Borussia Dortmund nderon tifozët kosovar (FOTO)

Klubi i madh gjerman Borussia Dortmund ka nderuar dy tifozë kosovar që janë të flaktë për këtë klub.

Aliu dhe Vlorenti e kanë dërguar një foto nga kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, ndërsa Borussia Dortmund e ka pubikuar foton e dy djemëve me fanalla të verdha në faqen zyrtare të klubit në ‘facebook’, shkruan Gazetaolle.com.

Ata kanë shkruar këshut: “Përshëndetje nga Prishtina, kryeqyteti i Kosovës për më shumë se 19 vjet ne kemi qenë tifozë të BVB, klubit të madh që jep shumë emocione”.

Fotoja  tyre ka marr me mijëra pëlqime.

BVB