‘Boll mo, nalu’ – Sekretari i FFK-së i drejtohet me tone të larta Arianit Ahmetit, nxehet debati

Ngjarjet e fundit nuk kanë kaluar pa u komentuar nga shumë studio televizive, që nga hapja e kandidaturës për kryetar të FFK-së.

Një debat i tillë dhe i ashpër ka ndodhur në mes të sekretarit të FFK-së dhe Arianit Ahmetit, duke eskaluar për disa momente.

Për më shumë, mund të shikoni videon nga emsioni A TV.

Ilir Latifi rikthehet sonte në oktagonin e UFC, përballet me rusin Aleksei Oleinik

Përmbledhje e paraqitjes së Messit ndaj Venezuelës – argjentinasi ishte si në ditët e arta te Barcelona