Belen, seksi dhe trasparente (FOTO)

Belen Rodriguez, mbetet njëra ndër femrat më të bukura në Itali.

Ajo është parë në një event së bashku me burrin e saj Stefano De Martino, ndërsa ka shkëlqyer në qilimin e kuq.

Belen ka pubikuar edhe disa foto me të brendshme ku shihet trupi i saj i mrekullueshëm.

Belen njihet për lidhjen e saj me sulmuesin italian Marco Boriello.

 

01-00294137000001

01-00294137000002

 

belen 3

 

belen 4

 

99-371861-000082